Sumarroca Cava Brut 1 pdl
Taipärane kookospiimasupp krevettidega - TOM KHA GOONG
Kanaliha vardad maapähkli kastmega - SATAY GAI Vokitud veiseliha ingveriga – PHAD NUA NAM MAN HOI
Aurutatud riis - KHAO SUAI
Kookose parfee flambeeritud ananassiga
219 €
259 €
295 €
Pikk ootus on läbi saanud ja ootame teid taas kokkama!
Sel korral uues ja huvitavas võtmes ning juba 30. jaanuaril ootame teid Toiduakadeemiasse kokkama eksootilisi Tai toite. Kokkamist juhendab Toiduakadeemia kokk Urmas Tiigivee.
Kokkamisega alustame kell 16, et seadusekuulekalt kell 19 lõpetada. Kokkamine kestab umbes 1.5 tundi ja sama palju aega jääb kolmekäigulise õhtusöögi ja veini nautimiseks.
Õhtut alustame legendaarse Tai supi TOM KHA GOONG valmistamisega.
Pearoogasid on lausa kaks, et laud ikka lookas oleks ja saaks erinevaid maitseid nautida.
Valmistame traditsioonilisi Satay vardaid ning lisaks vürtsikat loomalihavokki seente ja ingveriga.
Magustoiduks valisime traditsiooniliste taignas banaanide asemel midagi huvitavamat.
Valmistame kookose parfee ning teeme ka veidi tulevärki ehk flambeerime ananasse.
Desserdi kõrvale on hinnas ka kohv/tee ning iga seltskonda ootab laual ka pudel Cavat.
Ootame teid nelja, viie või kuuekesi kokkama ja imelisi maitseid nautima.
Igal seltskonnal on oma privaatne köögiboks, mille ümber valmistate uhke õhtusöögi.
Kui soovite suurema seltskonnaga tulla, siis ühte lauda mahutame maksimaalselt 10 inimest.