fbpx


Talvised sündmused
Toiduakadeemia püstkojas

Kui seltskond koguneb õhtul lõkke ümber, siis ajakulg peatub. Nagu eraldi maailmas oleks, kus aeg kulgeb teise tempoga.

Mats Soomre

Püstkoda on gastronoomiline kohtumispaik!

Asume Eesti Vabaõhumuuseumis (Rocca al Mare)

Siin on Sul aega nautida koosolemist, häid maitseid, õdusat keskkonda ja mõõtmatus koguses värsket õhku.

Meie poolt on elav tuli, voolav vein ja toimekas kokk ning kelner.

Sinu poolt seltskond ja hea tuju. Tervitusjoogiks pakume sooja õunajooki ning kuigi meie kokk valmistab toidud ise, siis huvilised saavad käe serveerimisel külge panna, lisaks jagatakse ka toiduvalmistamise nõkse ja nippe.

 

Mida püstkojas teha saab?

Kliendisündmused ja meeskonnaüritused

 rutiinivabad koosolekud

Sünnipäevad ja juubelid

…põhjuse leiab alati 🙂

 

 

Sina valid kuupäeva, menüü ja kutsud kokku seltskonna. Kõik muu korraldame meie!

Menüüde valik

Menüü A 

  • Eelroog:
    Suitsune lõhefilee spagetikõrvitsa, wasabimajoneesi ja wakamega
  • Pearoog:
    BBQ seasisefilee trühvlise kartulipüree, vürtsikate köögiviljade ja veini-jõhvikakastmega
  • Magustoit:
    Šokolaadikook sooja kirsikastmega

Menüü B:

  • Eelroog:
    Gumbo chorizo ja krevettidega
  • Pearoog:
    Pardikoiva confit koorese lillkapsa, jõhvikakastme ja hautatud punase kapsaga 
  • Magustoit:
    Soe õunakook kaneeli ja jäätisega

 

Aga palun lisaks allolevast videost saad aimu, kuidas toimub üks suvine sündmus meie Püstkojas. Parema ettekujutuse saamiseks leiad pildimaterjali SIIT!

Kui soovid aga toiduvalmistamisel rohkem kaasa lüüa ja ammutada grillitarkusi, siis vaata siia. Grillkoolitusel kuuled lihaküpsetamise teadmisi mitmekordsetelt Eesti meistritelt BBQ-s ning toidud valmivad erinevatel grillidel.

Soovid pakkumist? Vastame kiiresti!

Jäta meile oma kontaktteave ja meie müügijuht võtab Sinuga ühendust, et teha Sinu vajadustele vastav pakkumine. Vastame esimesel võimalusel, tavaliselt ühe tööpäeva jooksul.