Toiduakadeemia Tartu kokk Artur Knjazev! (Tartu)

17.03

Hind ühele huvilisele: 59.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Ettevaatusabinõuna otsustasime, et piirame inimeste kokkusaamist ja sellega seoses lükkame kõikide planeeritud avatud koolituste toimumise edasi.

Kui olukord on normaliseerunud, hakkame planeerima uusi koolituste aegu, millest siis ka jooksvalt teada anname.

Artur on läbi ja lõhki Tartu poiss. Ta on Tartust pärit ja ka Tartu Kutsehariduskeskuses kokaks õppinud.

Kooli ajal töötas ta Vildes, käis praktikal Volga restoranis ja mõnda aega töötas ka Atlantises.

Kui kool lõpetatud otsustas Artur minna välismaale kogemusi omandama. Ta on elanud ja töötanud 3 aastat Inglismaal. Seejärel kaks aastat Norras, kus ta oli kokaks Mehhiko restoranis.

Norrale järgnes aga hoopis Austraalia, kus ta sai väärtusliku kogemuse kõrgelt hinnatud fine dining restoranis Stefano´s. Restoran, mis on pälvinud kaks Chef´s Hat  (Austraalia analoog Michelini tärnidega)

Mõnda aega peale Eestisse naasmist asus Artur tööle Toiduakadeemiasse. Tänaseks vastutab ta kogu Tartu Toiduakadeemia köögipoole eest.

Arturi kokkamisstiil on crazy läbilõige erinevatest riikidest kaasavõetud töökogemustest või nagu ta ise ütleb : „From fast food to fine dining“.

Arturi juhendamisel valmistame üheskoos hõrgutava õhtusöögi, mille menüüs on:

Tursafilee / kinoa / marineeritud fenkol ja šalottsibul / soolarohi
Vasika harknääre / baklažaanipüree / suitsuvõi emulsioon / pecorino-parmesani täidisega agnolotti pasta
Veise antrekoot / valge sibula püree / krõbe šalott / marineeritud punane sibul / punaveini kaste
Brie toorjuustukook / kaeraküpsis / maasika želee / värsked maasikad / must pipar.

Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.  Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.