Restoran Ore peakokk Silver Saa! (Tallinn)

29.10

Hind ühele huvilisele: 65.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Silver Saa alustas oma kokakarjääri Swisshotellist ja jätkas seda Londonis hotellis Savoy. Peakoka rollis on ta köögivägesid juhatanud restoranides Salt ja Fabrik. Täna on Silver suurepärase restorani Ore peakokk. Silverile meeldib kombineerida Euroopa kööki Aasia köögi mõjutustega ja viia kohalikku toorainet kokku välismaisega. Olulisim on aga see, et igal toidul oleks oma lugu ja idee.

Menüü:

  • Põdraliha hake, õlle-linnase õhik
  • Sibula-rieslingu veloute, pitsiline sai, Andre grand old juust
  • Soolatud pardifilee, fenkol, viigimari, Viinamardi talu mozarella
  • Pähkla forell, tsitruse-või kaste, suitsetatud kõrvits, leedri-äädika geel
  • Kitsejogurti mousse, astelpaju, makadaamia pähkel, külmutatud piim

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.

Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.