Restoran Juur peakokk Kaido Metsa! (Tallinn) (välja müüdud)

27.11

Hind ühele huvilisele: 59,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Kaido Metsa on restorani Juur peakokk.

Restoran, kus puhtast orgaanilisest Eesti toorainest valmivad gastronoomilised imed.

Kokanduskarjääri alustas Kaido restoranidest Egoist ja Gloria. Aasta Kokk 2016 võistlustel tuli Kaido auväärsele teisele kohale.

Kaido lemmiktoorained on Eesti metsades ja põldudel kasvanud vähetuntud viljad.

Menüü:

  • Madalal temperatuuril küpsetatud lõhe, porgandi-sinepi ja mädarõika lumega.
  • Kurgi- ja röstitud kapsanahast nuudlid, vetika- ning sellerimahlaga.
  • Pruunis võis küpsenud koha, käsitöö õlle- ja köömnekastmega.
  • Flat iron steak, põdrasambliku, suitsuse veini, või ja rohelise sibula majoneesiga.
  • Kõrvitsa tart, soolatud butterscotch, maasikamoosi ja raudrohu sorbetiga.

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.  Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.