Meistriklass “Vene köök ja kalad” restoran Cru peakoka Dmitri Haljukoviga! (Tallinn)

07.04

Hind ühele huvilisele: 79.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Ettevaatusabinõuna otsustasime, et piirame inimeste kokkusaamist ja sellega seoses lükkame kõikide planeeritud avatud koolituste toimumise edasi.

Kui olukord on normaliseerunud, hakkame planeerima uusi koolituste aegu, millest siis ka jooksvalt teada anname.

Dmitri on restoran Cru peakokk! Restoran, mis Dmitri eestvedamisel on aastaid püsinud Eesti parimate hulgas.

Dmitri on esindanud Eestit maailma prestiižseimal kokakunstivõistlusel Bocuse d´Oril nii võistlejana kui ka meeskonnaliikmena.

Tema toite iseloomustvad suurepärased maitsed ja detailideni läbimõeldus.

Meistriklassi koolitus erineb meie tavapärasest avatud koolitusest mitmes aspektis. Antud koolitusel saab osaleda maksimaalselt 15 inimest. Me süüvime põhjalikumalt valitud teemasse ning osalejad saavad ka ise kõik toidud praktiliselt läbi katsetada.

Menüü:

SUPITIRIN – Kiisa uhhaa tuura pelmeenidega

СУПНИЦА – Уха из ерша с пельменями из осетра

 

VENE SAKUSKA – Haugimari röstitud kartuli, smetana kastme ja praetud munaga

РУССКАЯ ЗАКУСКА – Икра щуки с запечённой картошкой, сметанном соусом и жареным яйцом

 

BARENTSI MERI – Puuahjus küpsenud paltus kalja virre glasuuris

БАРЕНЦЕВО МОРЕ – запечёный в печи на можжевеловых ветках палтус в глазуре из квасного сусла

 

KAAVIAR – „Musta kalamarja“ tiramisu

ИКРА – Тирамису из “чёрной икры”

 

Grupi suurus on maksimaalselt 15 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.