Meistriklass “vasikaliha” restoran Horisont peakoka Marko Sõmeriga! (Tallinn) (välja müüdud)

25.02

Hind ühele huvilisele: 79.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Marko Somer on restoran Horisont peakokk. Enne Horisonti omandas Marko kogemusi Iirimaal Gordon Ramsay at Powerscourt” restoranis ning Tallinnas restoranides Gloria ja Egoist.

Silverspoon, Eesti Maitsete top 10 ja White Guide on edetabelid, mille etteotsa on Marko ka restoran Horisondi viinud. Toorainete valikul on Marko jaoks oluline parim kvaliteet, mitte ainult päritolu. Oma restorani menüü on ta koostanud nii, et kliendil igav ei hakkaks ja et veini ja toidu omavaheline sobivus oleks suurepärane.

Meistriklassi koolitus erineb meie tavapärasest avatud koolitusest mitmes aspektis. Antud koolitusel saab osaleda maksimaalselt 15 inimest. Me süüvime põhjalikumalt valitud teemasse ning osalejad saavad ka ise kõik toidud praktiliselt läbi katsetada.

Seekordses meistriklassis süübime sügavamalt vasikaliha teemasse.

Menüü:

Vasikaliha tartar, röstitud šallot sibula majonees ja marineeritud sinepiseemned

Vasika sisefilee, kooriklooma-estragoni kaste ja krevett

Iirise puding, karamellikaste ja jäätis

Grupi suurus on maksimaalselt 15 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.