Meistriklass “Taimed ja piimatooted” Pavel Gurjanoviga! (Tallinn)

19.02

Hind ühele huvilisele: 79,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Pavel Gurjanov on eelmise aasta lõpus avatud restorani SÖE peakokk.

Eelmisel aastal oli Pavel Eesti esindajaks kokkade olümpial ehk Bocuse d’Or-il. Palju aastaid tagasi tahtis Pavel juristiks saada aga juhus viis ta hoopis kokandust õppima. Lisaks töökogemusele Eesti restoranides, on Pavel käinud end täiendamas ka erinevates restoranides nii Euroopas, Venemaal kui ka Ameerikas.

Meistriklassi koolitus erineb meie tavapärasest avatud koolitusest mitmes aspektis. Antud koolitusel saab osaleda maksimaalselt 15 inimest. Me süüvime põhjalikumalt valitud teemasse ning osalejad saavad ka ise kõik toidud praktiliselt läbi katsetada.

Menüü:

Isetehtud juust ja miniporgandid: seenejuust, heinas küpsetatud noorporgand ja astelpajumoos.

Kõrvits ja talujuust: praetud kõrvitsa steik, Kalamatsi talu toorjuust, kõrvitsapesto, ürdiõli

Taimetoit ainult juursellerist: praetud steik, vaht, krõbe puru, puljong

Pastinaagi juustukook, krõbe valgešokolaad, soolakaramell

Grupi suurus on maksimaalselt 15 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.