Lõkke gurmee Toiduakadeemia peakoka Aleksander Uguriga! (Tallinn) (välja müüdud)

11.11

Hind ühele huvilisele: 65.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Aleksander Ugur ehk omadele Sass on Toiduakadeemia peakokk!

Kokandusega on ta tegelenud juba 15 aastat. Eestis alustas Aleksander koka karjääri Lõuna-Eesti restoranidest. Enne Eestisse naasmist töötas Aleksander mitmetes erinevates restoranides Norras ja Austraalias. Aastal 2015 sai temast peakokk Mantle Group-i restoranis Pig´N´Whistle. Edasi tuli juhtida juba sama restoranide grupi teist ja peagi ka kolmanda restorani kööki.

Aleksander on alati huvitunud erinevatest rahvusköökidest ja toiduvalmistamise viisidest, mida neis köökidest leida võib. Seda, et ta kokaks saada tahab, teadis Aleksander juba 1.klassis. Aastal 2018 otsustas Aleksander, et on aeg tagasi Eestisse tulla ja leidis väärika väljakutsena Toiduakadeemia peakoka koha.

Sel koolitusel saame üheskoos valmistada ja nautida toite, mis valmivad otse lõkkel meie uhiuues lõkkesaalis!

Menüü:

  • Erinevate katetega pitsad
  • Kammkarbis serveeritud laksa mereanni supp
  • Lamba confit steak põletatud paprika kastmega ja kõrvitsa-kitsejuustu rotolo-ga
  • Sidrunheina valge šokolaadi brüleekreem

Grupi suurus on maksimaalselt 22 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.

Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.