Itaalia köögi meistriklass Aleksander Uguriga! (Tallinn vol2)

13.11

Hind ühele huvilisele: 79,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Suure huvi tõttu teeme veel teisegi Itaalia köögi meistriklassi.

Aleksander Ugur on Toiduakadeemia just ametisse astunud uus peakokk!

Kokandusega on ta tegelenud juba pea 15 aastat. Eestis alustas Aleksander koka karjääri Lõuna-Eesti restoranidest. Viimase kuue aasta jooksul omandas ta kokandusalaseid kogemusi Norras ja Austraalias, töötades mitmetes erinevates restoranides. Aastal 2015 sai temast peakokk Mantle Group-i restoranis Pig `N` Whistle. Edasi tuli juhtida juba sama restoranide grupi teist ja peagi ka kolmanda restorani kööki.

Hulganisti teadmisi Itaalia köögist sai Aleksander Brisbanes, Austraalias, kus ta töötas Itaalia perekonna restoranis, mida oli pidanud mitu põlvkonda ja kus hinnati just traditsioonilist ja ehedat rahvuskööki.

Aleksander on alati huvitunud erinevatest rahvusköökidest, toorainetest ja toiduvalmistamise viisidest, mida neis köökides leida võib. Seda, et ta kokaks saada tahab, teadis Aleksander juba 1.klassis.

Meistriklassi koolitus erineb meie tavapärasest avatud koolitusest mitmes aspektis. Antud koolitusel saab osaleda maksimaalselt 15 inimest. Me süüvime põhjalikumalt valitud teemasse ning osalejad saavad ka ise kõik toidud praktiliselt läbi katsetada.

Menüü:

Antipasti  Polenta koduse Napoli kastme, rukola ja parmesaniga crostinidega

Eelroog  Fettuccine di mare ehk mereanni pasta

Pearoog  Saltimbocca kana, seene-trüffli risotto päikesekuivatatud tomati pestoga

Magusaamps selgub kohapeal.

Grupi suurus on maksimaalselt 15 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.