Ööbiku Gastronoomiatalu peakokk Ants Uustalu! (Tartu) (välja müüdud)

29.09

Hind ühele huvilisele: 59.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Ants Uustalu on Ööbiku Gastronoomiatalu asutaja ja peakokk. Ta väärtustab kõrge kvaliteediga toorainet, puhtaid ja maalähedasi maitseid, klassikalisi kulinaarseid võtteid ning peent ja elegantset viimistlust. Oma “eelmises elus” töötas Ants koka ja peakokana nii Suurbritannias kui ka Eestis. Ants on veendunud, et süüa tuleb teha naudingu ja armastusega, mitte võtta seda kui kohustust.

MENÜÜ

• Pardifilee punase greibi, apelsini ja peterselli-basiiliku õliga

• Sibula-seenesupp, röstitud kolme juustu saiaga

• Kuimetsa lammas, pastinaagitšipside, kollase porgandi kreemi ja veinikastmega

• Vürtsikad ploomid, ricotta ja kohvitarretisega

Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.  Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.