Hea ja suurepärase meeskonna vahe on sama nagu hea ja suurepärase õhtusöögi erinevus.
Mõlemal juhul võime kasutada väga head algmaterjali, kuid lõplik tulemus sõltub suuresti oskustest, kuidas me algmaterjaliga ümber käime. Koostöökunst ja kokakunst nõuavad nii oskuseid, tahet kui harjutamist heas seltskonnas.
Kui sa tunned, et sinu meeskond ja sinu inimesed vajavad värskendust ning uut indu, siis võta meiega ühendust.
Koolitus „Belbini ja meeskonnaga Toiduakadeemias“ on suurepärane kombinatsioon, mis aitab inimesi paremini mõista, leida meeskonnale uut indu ja värskendust ning siduda see õhtuse meeskondliku kokkamise ja õhtusöögiga.
Koolituse pikkus ja maht (1 või 2 päeva) sõltub suuresti sellest, kui süviti teemasid käsitleda.
Lisainfo ja põhjalikuma kirjalduse leiad siit