„Tervislikud toidud ja glükeemiline koormus“ koos Mari-Liis Iloveriga! (Tallinn)

21.05

Hind ühele huvilisele: 59,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Pea 10 aastat toidumaailmas tegutsenud Mari-Liis Ilover on populaarse toidublogi „Siit nurgast ja sealt nurgast“ autor. Ühtlasi on ta olnud erinevate ajakirjade köögitoimetaja, sage osaline televisiooni kokasaadetes ja mitme imeilusa ning maitsva kokaraamatu autor. Lisaks kõigele sellele tegutseb Mari-Liis ka toidustilisti ja fotograafina. Mari-Liis on läbinud toitumisnõustaja koolituse ja koostab igakuiselt kokanduskülgi ajakirjale “Tervis Pluss”.

Eelmise aasta lõpus ilmus Mari-Liis-Iloveri ja Anneli Kõivu sulest Eesti esimene toidu glükeemilist koormust käsitlev raamat “GK Kokaraamat”. Glükeemilise koormuse järgimine on teaduslikult tõestatud ja juba pikka aega järeleproovitud viis tervislikuks toitumiseks ja kaalulangetamiseks. Lisaks kaalu langetamisele teeb GK-d arvestav toitumine lõpu pidevale väsimusele, parandab üldist enesetunnet, aitab taastada tervist ja ennetada ka tõsisemaid haigusi.

Käesolev koolitus on inspireeritud just sellest raamatust ja sel korral saame lisaks ühisele toredale toiduvalmistamisele kuulda otse autorilt ka tarkuseterasid antud teemal.
Koolituse alguses saame ülevaate glükeemilise koormuse olemusest ja sellest, miks seda jälgida võiks. Samuti praktilisi juhiseid, kuidas igapäevaselt glükeemilist koormust jälgida ning tänu sellele terve olla.

Üheskoos valmistame:

  • erinevad taimsed määrded ja seemne-näkileivad
  • avokaado-maisisupp krevettidega
  • särtsakas kurgi-nuudlisalat kanavarraste ja maapähklikastmega
  • kinoa-brokoli ”risoto” lõhega
  • banaani-seesamiküpsistega maasikajäätis

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.