„Sügis rahvusvaheliste mõjutustega“ koos Silver Saaga!

05.09

Hind ühele huvilisele: 59.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Andekas noorkokk Silver Saa alustas oma kokakarjääri Swisshotellist ja jätkas seda Londonis hotellis Savoy. Peakoka rollis on ta köögivägesid juhatanud restoranides Salt ja Fabrik. Praegu tegeleb Silver aga uue restorani loomisega.

Toorainetest kuuluvad tema lemmikute hulka kalad, mereannid, seened ja marjad. Silverile meeldib kombineerida Euroopa kööki Aasia köögi mõjutustega ja viia kohalikku toorainet kokku välismaisega. Olulisim on aga see, et igal toidul oleks oma lugu ja idee.

Menüü:

  • soolasiig, riisipaber, tsitruse-soja kaste, redis
  • porgand, jogurt, must küüslauk
  • sügisseened, toortatar, šalottsibul, trühvel, dashi-puljong
  • tursk, lehtkapsas, vetikas, Bergamotivõi kaste
  • šampanja chiboust-kreem, astelpaju, soolakaramell, brick-taigen

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.