Subproduktide meistriklass Silver Saaga! (Tallinn)

09.05

Hind ühele huvilisele: 79,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Silver Saa alustas oma kokakarjääri Swisshotellist ja jätkas seda Londonis hotellis Savoy. Peakoka rollis on ta köögivägesid juhatanud restoranides Salt ja Fabrik. Täna on Silver suurepärase restorani Ore peakokk. Talle meeldib kombineerida Euroopa kööki Aasia köögi mõjutustega ja viia kohalikku toorainet kokku välismaisega. Olulisim on aga see, et igal toidul oleks oma lugu ja idee.

Meistriklassi koolitus erineb meie tavapärasest avatud koolitusest mitmes aspektis. Antud koolitusel saab osaleda maksimaalselt 15 inimest. Me süüvime põhjalikumalt valitud teemasse, mistõttu käikude arv on tavakoolitustega võrreldes väiksem ning osalejad saavad kõik toidud ise läbi katsetada.

Menüü:

  • veisesüdame tartar, bonito emulsioon, forellimari
  • harknääre, mürkel, teriyaki, noorkapsas, õhitud tatar
  • veise keel, kevadine sibul, siidrikaste, karulauk, laagerdunud kukeseen

Grupi suurus on maksimaalselt 15 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.