Siiakalast heinasuitsu notsuni koos Joonas Koppeliga! (Tallinn)

05.06

Hind ühele huvilisele: 59,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Täna tegutseb Joonas suurepärase Paju villa restorani peakokana. Sellele eelnes Kaberneemes asuva restorani OKO peakoka amet. Kirg ja hobi üheskoos on need, mis Joonast just kokatöö juures hoiavad. Kuhjaga andekust, avastamis- ja õppimishuvi ning erakordne töökus on viinud Joonase uue põlvkonna kokkade säravamate tähtede hulka.

Menüü:

  • Siiakala sashimi, wakame, yuzu kastme, kurgi ja krõbeõhikuga
  • Käsitsi valmistatud tacod põrsakõhu, ürdikimbu, kimchi ja hoisiniga
  • Röstitud lillkapsas puravikukreemi ja krõbepankoga
  • Heinasuitsu notsu trühvli maitseline vadakukastme, karulaugu-kartulikreemi ja juurselleriga
  • Kookose panna cotta Tai mango, mangovahu ja krõbeda kookosebrowniega

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.