Restoran Joyce peakokk Mihkel Manglus! (Tartu)

09.10

Hind ühele huvilisele: 55,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Mihkel Manglus on restorani Joyce peakokk.

Seda, et kokkamine ja kokandus talle meeldib, teadis Mihkel juba varases nooruses. 14 aastasena hakkas ta koolivaheaegadel Tallinnas Egoistis praktikal käima. Edasi leidis Mihkel endale praktikakohad juba väljaspool Eestit, alustades Rootsiga ja liikudes edasi Saksamaale ja Belgiasse, kus kõik kohad omasid vähemalt ühte Michelini tärni.

Enne restoran Joyce juhtis Mihkel köögivägesid veel populaarses söögikohas Meat Market.

Menüü

  • Kurgi-mandlisupp marineeritud krevettide ja laimigeeliga
  • Küpsetatud portobello seen sibula-sinepimarmelaadi ja hernekreemiga
  • Röstitud forell sooja kartulisalati ja pruuni või sabayoni kastmega
  • Valge šokolaadi panna cotta sidrunmelissi želee ja astelpaju-granitaga

 

Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.  Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.