Restoran Horisont peakokk Marko Somer! (Tallinn) välja müüdud

22.10

Hind ühele huvilisele: 59,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Marko Somer on restoran Horisont peakokk. Enne Horisonti omandas Marko kogemusi Iirimaal Gordon Ramsay at Powerscourt” restoranis ning Tallinnas restoranides Gloria ja Egoist.

Silverspoon, Eesti Maitsete top 10 ja White Guide on edetabelid, mille etteotsa on Marko ka Horisont restorani viinud.

Toorainete valikul on Marko jaoks oluline parim kvaliteet, mitte ainult päritolu. Oma restorani menüü on ta koostanud nii, et kliendil igav ei hakkaks ja et veini ja toidu omavaheline sobivus oleks suurepärane.

Menüü:

Apteegitilli salat, leivakrõpsude ja aasiapärase paprika majoneesiga

Lõhe confit estragoni kreemi ja küpsetatud õunapüreega

Mereanni ravioolid, sidrunheina kastme ja spinatiga

Pärlkana, pastinaagirösti ja maapirnipüreega

Tüümiani maitseline šokolaadi mousse mustsõstra kastmega

 

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.  Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.