„Põnevad hoidised” koos Tuuli Mathiseniga!

19.09

Hind ühele huvilisele: 59.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Mitmete ettevõtete turundusjuhiameti vabakutselise hobikoka rolli vastu vahetanud Tuuli Mathisen on suurepäraste kokaraamatute ja tuntud toidublogi „Ise tehtud. Hästi tehtud“ autor. Lisaks on Tuuli tegutsenud ka mitme ajakirja köögitoimetaja ning telesaatejuhina. Maitseaineriiuli lemmikute hulka kuuluvad tšilli, koriander, vürtsköömned, sidrunimahl ja loomulikult hea kvaliteetne sool ja pipar. Inspiratsiooni ja ideid otsib Tuuli nii meie oma Eesti köögi traditsioonidest ja toorainest kui ka mitmesuguste rahvusköökide roogadest.

Praegu on just paras aeg head ja paremat purki pista ja kõikvõimalikke hoidiseid valmistada.

Kohapeal maitsmiseks teeme:

  • vahemereline baklažaani-ikra ratatouille’ meetodil
  • tšillimoos
  • hapendatud köögiviljad

Koju kaasa võtmiseks teeme:

  • Peipsiveere kabatšoki-ikra
  • arbuusikooremoos sidruniga
  • magus-mahe paprika-tomati-suvikõrvitsasalat
  • ahjupeedi-tšilli ketšup

Lisaks saavad kõik kaasa mitmed põnevad retseptid, mida iseseisvalt katsetama hakata.

Grupi suurus on maksimaalselt 24 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.