Tursast halvaani Pavel Gurjanoviga! (Tallinn) välja müüdud

25.09

Hind ühele huvilisele: 59,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Pavel juhatab ühtaegu kahe restorani vägesid, seda nii restoranis DOM kui ka Bordoos.

Selle aasta Eesti esindaja kokkade olümpial ehk Bocuse d’Or-il oli Pavel Gurjanov. Palju aastaid tagasi tahtis Pavel juristiks saada aga juhus viis ta hoopis kokandust õppima. Lisaks töökogemusele Eesti restoranides, on Pavel käinud end täiendamas ka erinevates restoranides nii Euroopas, Venemaal kui ka Ameerikas.

Menüü:

  • „Tursk”   Tursamaks, roheline sibul, brioche, salat
  • Talumuna „Benedict”   Pošeeritud muna, juustu kaste, lutserni idu, suhkruhernes, krõbe peekon.
  • „Metsamehe lõuna”    Metsaseene supp.
  • „Steik”   Veisefilee, maapirnipüree, sibul, lihaleem
  • „Pralinee metsas”   Pähkli-halvaakreem, šokolaadi oksad, marjad.

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.  Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.