Ööbiku Gastronoomiatalu peakokk Ants Uustalu! (Tallinn)

21.11

Hind ühele huvilisele: 59.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Ants Uustalu on Ööbiku Gastronoomiatalu asutaja ja peakokk. Ta väärtustab kõrge kvaliteediga toorainet, puhtaid ja maalähedasi maitseid, klassikalisi kulinaarseid võtteid ning peent ja elegantset viimistlust. Oma “eelmises elus” töötas Ants koka ja peakokana nii Suurbritannias kui ka Eestis. Ants on veendunud, et süüa tuleb teha naudingu ja armastusega, mitte võtta seda kui kohustust.

MENÜÜ:
• frititud prügikala tempura köögiviljade ja vinnutatud pardiga
• suitsutatud lambasüdame tartar sinepi, juureselleri wakame ja siiamarjaga
• metsaseene-kõrvitsa orsotto punapeedi-confit ja ürdiõliga
• grillitud hanger steik röstitud köögiviljade, suitsuaioli ja bernaise kastmega
• röstitud valgešokolaad sidrunheina, pistaatsia koogi ja vaarikatega.

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.

Asukoht: Lootsi 8, Tallinn