Belbini ja meeskonnaga Toiduakadeemias

Hea ja suurepärase meeskonna vahe on sama nagu hea ja suurepärase õhtusöögi erinevus.

Mõlemal juhul võime kasutada väga head algmaterjali, kuid lõplik tulemus sõltub suuresti oskustest, kuidas me algmaterjaliga ümber käime. Koostöökunst ja kokakunst nõuavad nii oskuseid, tahet kui harjutamist heas seltskonnas.

Kui sa tunned, et sinu meeskond ja sinu inimesed vajavad värskendust ning uut indu, siis võta meiega ühendust.

Koolitus „Belbini ja meeskonnaga Toiduakadeemias“ on suurepärane kombinatsioon, mis aitab inimesi paremini mõista, leida meeskonnale uut indu ja värskendust ning siduda see õhtuse meeskondliku kokkamise ja õhtusöögiga.

Koolituse pikkus ja maht (1 või 2 päeva) sõltub suuresti sellest, kui süviti teemasid käsitleda.

  1. Usaldus ja kommunikatsioon meeskonnas, kommunikatsioonihäire ja selle vältimine meeskonnas, harjumuste muutus ja muutmine, erinevate inimeste suhtlemisstiilid ja nende panus meeskonda.
  2. Belbini meeskonnarollid ja koostöö meeskonnas – eneseteadlikkus ja teisteteadlikkus. Kuidas mõista erinevaid inimesi? Kuidas üles leida ja kasutada inimeste tegelik potentsiaal ning võimaldada neil oma tööd nautida (ingl. „engagement“)? Kuidas leida indiviidi, meeskonna ja tööülesannete sobivaim tasakaal?
  3. Inimeste mõjutamine, avatud suhtlus, enesekehtestamine, kindel stiil ja mõjuv tagasiside meeskonnas.
  4. Meeskonnaga tiimitöö vormis ühiskokkamine õhtusöögi valmistamiseks meeskonnasisese ühistunde kasvatamiseks ja uudses stiilis koostöö tegemiseks.

Lisainfo ja põhjalikuma kirjalduse leiad siit